Постинг
01.09.2011 07:21 -
Седми ден от 54-те.
Добро да е утрото Ви, Уважаеми Знаещи и Можещи!
Много сме чували за цифрата седем.
Последните два дена бе с много стъргане и газове.
При ремонт използваме шпакла, а за тялото ни?
Днешната ми салата е с градящи материали- яйце и маслини с костилките.
Седми ден- 01.09.2011г.:
1. Пет супени лъжици, ситно настъргана, прясна краставица с кората.
2. Голям домат, ситно нарязан и добре намачкан.
3. Три супени лъжици, ситно нарязан, пресен магданоз с дръжките.
4. Пет супени лъжици, ситно настърган, пресен морков
5. Пет супени лъжици, ситно нарязан, пресен праз.
6. Леко сварено, прясно яйце, което е добре омачкано в салатата.
7. Пет черни маслини, които ще изям с костилките.
Всичко е добре разбъркано, като си добавям- ситно смляна каменна сол, супена лъжица зехтин, лъжичка червен пипер и лъжичка сминдух.
Ще консумирам салатата с чиния сварена и прецедена през гивгир леща, която е подправена със зехтин, червен пипер и млени подправки.
Приятен апетит!
С Уважение, дядо Кольо.
Много сме чували за цифрата седем.
Последните два дена бе с много стъргане и газове.
При ремонт използваме шпакла, а за тялото ни?
Днешната ми салата е с градящи материали- яйце и маслини с костилките.
Седми ден- 01.09.2011г.:
1. Пет супени лъжици, ситно настъргана, прясна краставица с кората.
2. Голям домат, ситно нарязан и добре намачкан.
3. Три супени лъжици, ситно нарязан, пресен магданоз с дръжките.
4. Пет супени лъжици, ситно настърган, пресен морков
5. Пет супени лъжици, ситно нарязан, пресен праз.
6. Леко сварено, прясно яйце, което е добре омачкано в салатата.
7. Пет черни маслини, които ще изям с костилките.
Всичко е добре разбъркано, като си добавям- ситно смляна каменна сол, супена лъжица зехтин, лъжичка червен пипер и лъжичка сминдух.
Ще консумирам салатата с чиния сварена и прецедена през гивгир леща, която е подправена със зехтин, червен пипер и млени подправки.
Приятен апетит!
С Уважение, дядо Кольо.
Няма коментари