Постинг
09.10.2011 07:33 -
45-и от 54-те. Гинко Билоба!
Добър да е денят Ви, Уважаеми Знаещи и Можещи!
Храненето е задължително, но запалката е подпомагаща!
Чух, прочетох, намерих, засадих, експериментирах и се убедих в ползата от листата.
Дървото ми е малко и е само за семейна употреба, не ме питайте за изпращане!!!
Резервиран съм към капсулите, предпочитам естественият им вид.
Започнах с едно листо и вече стигнах до 5 листа, запарка в гювече.
Трета година го ползвам(Гинко Билоба- листа) от октомври до април.
Салата- 09.10.2011г.:
1. Пет супени лъжици, ситно настъргана, сурова, бяла тиква
2. Три супени лъжици, ситно нарязана, прясна коприва(накисната от снощи)
3. Три супени лъжици, ситно нарязан, пресен лапад(накиснат от снощи)
4. Пет супени лъжици, ситно настъргано, червено цвекло
5. Три супени лъжици, ситно настъргана, бяла ряпа
6. Три домата, ситно нарязани и добре омачкани.
Разбърквам добре, добавям- сол, червен пипер, зехтин от буркана с хрян.
Снощи си накиснах боб, който ще сваря в три води и ще прецедя през гивгир и овкуся+ зехтин от буркана с чесън.
Днес ястието е по остро, защото е голяма разликата в спада на температурата, нужно е загряване!
Приятен апетит!
С Уважение, дядо Кольо.
Храненето е задължително, но запалката е подпомагаща!
Чух, прочетох, намерих, засадих, експериментирах и се убедих в ползата от листата.
Дървото ми е малко и е само за семейна употреба, не ме питайте за изпращане!!!
Резервиран съм към капсулите, предпочитам естественият им вид.
Започнах с едно листо и вече стигнах до 5 листа, запарка в гювече.
Трета година го ползвам(Гинко Билоба- листа) от октомври до април.
Салата- 09.10.2011г.:
1. Пет супени лъжици, ситно настъргана, сурова, бяла тиква
2. Три супени лъжици, ситно нарязана, прясна коприва(накисната от снощи)
3. Три супени лъжици, ситно нарязан, пресен лапад(накиснат от снощи)
4. Пет супени лъжици, ситно настъргано, червено цвекло
5. Три супени лъжици, ситно настъргана, бяла ряпа
6. Три домата, ситно нарязани и добре омачкани.
Разбърквам добре, добавям- сол, червен пипер, зехтин от буркана с хрян.
Снощи си накиснах боб, който ще сваря в три води и ще прецедя през гивгир и овкуся+ зехтин от буркана с чесън.
Днес ястието е по остро, защото е голяма разликата в спада на температурата, нужно е загряване!
Приятен апетит!
С Уважение, дядо Кольо.
"Ротшилд" като потомци на Драк...
Анунаки - Тези, които дойдоха на Земята ...
СПИСЪК НА ЛИЦА КОИТО ПОДЛЕЖАТ НА МЕЖДУНА...
Анунаки - Тези, които дойдоха на Земята ...
СПИСЪК НА ЛИЦА КОИТО ПОДЛЕЖАТ НА МЕЖДУНА...
Няма коментари