Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2011 07:33 - 45-и от 54-те. Гинко Билоба!
Автор: diadokolio Категория: Изкуство   
Прочетен: 935 Коментари: 0 Гласове:
2



Добър да е денят Ви, Уважаеми Знаещи и Можещи!
Храненето е задължително, но запалката е подпомагаща!
Чух, прочетох, намерих, засадих, експериментирах и се убедих в ползата от листата.
Дървото ми е малко и е само за семейна употреба, не ме питайте за изпращане!!!
Резервиран съм към капсулите, предпочитам естественият им вид.
Започнах с едно листо и вече стигнах до 5 листа, запарка в гювече.
Трета година го ползвам(Гинко Билоба- листа) от октомври до април.
Салата- 09.10.2011г.:
1. Пет супени лъжици, ситно настъргана, сурова, бяла  тиква
2. Три супени лъжици, ситно нарязана, прясна коприва(накисната от снощи)
3. Три супени лъжици, ситно нарязан, пресен лапад(накиснат от снощи)
4. Пет супени лъжици, ситно настъргано, червено цвекло
5. Три супени лъжици, ситно настъргана, бяла ряпа
6. Три домата, ситно нарязани и добре омачкани.
Разбърквам добре, добавям- сол, червен пипер, зехтин от буркана с хрян.
Снощи си накиснах боб, който ще сваря в три води и ще прецедя през гивгир и овкуся+ зехтин от буркана с чесън.
Днес ястието е по остро, защото е голяма разликата в спада на температурата, нужно е загряване!
Приятен апетит!
С Уважение, дядо Кольо.



Тагове:   хрян,   чесън,   гинко билоба,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: diadokolio
Категория: Изкуство
Прочетен: 458198
Постинги: 251
Коментари: 403
Гласове: 1378
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930