Постинг
27.08.2011 08:15 -
Втори ден и нова салата.
Добър да е денят Ви, Уважаеми Знаещи и Можещи!
Всички сте видели, отварящата се анкета за използвани лекарства. Отговорите ми са само с "Не" в анкетата, защото вярвам на природните дадености и си ги правя.
Втори ден- 27.08.2011г.
Снощи ги накиснах в студена вода, защото не сме преживни животни и трудно ги смилам.
1. 12 връхчета, ситно нарязана, не цъфнала люцерна
2. 5 листа, ситно нарязано, младо глухарче
3. 5 супени лъжици, ситно нарязана, лютива тлъстига
4. 5 супени лъжици, ситно нарязан, магданоз с дръжките
5. 3 супени лъжици, ситно настърган, морков
6. 7 супени лъжици, ситно настъргана, краставица
7. Месото и сока на четвърт лимон, без кората
Всичко е добре объркано и добавено на вкус- морска сол(ситно смляна), 2 с.л. зехтин, 1ч.л. червен пипер(сладък) и 1к.л. сминдух.
Скумрията е без глава, почистена, направена на парчета, сварена и подсушена.
Внимание!!!
Ако не сте опитвали от тези треви, бавно, продължително и внимателно предъвквайте салатата с хапка риба, не бързайте с преглъщането, докато не се втечни в устата Ви.
При бързане, ще получите подуване на корема и нервност.
Приятен апетит!
С Уважение, дядо Кольо.
Всички сте видели, отварящата се анкета за използвани лекарства. Отговорите ми са само с "Не" в анкетата, защото вярвам на природните дадености и си ги правя.
Втори ден- 27.08.2011г.
Снощи ги накиснах в студена вода, защото не сме преживни животни и трудно ги смилам.
1. 12 връхчета, ситно нарязана, не цъфнала люцерна
2. 5 листа, ситно нарязано, младо глухарче
3. 5 супени лъжици, ситно нарязана, лютива тлъстига
4. 5 супени лъжици, ситно нарязан, магданоз с дръжките
5. 3 супени лъжици, ситно настърган, морков
6. 7 супени лъжици, ситно настъргана, краставица
7. Месото и сока на четвърт лимон, без кората
Всичко е добре объркано и добавено на вкус- морска сол(ситно смляна), 2 с.л. зехтин, 1ч.л. червен пипер(сладък) и 1к.л. сминдух.
Скумрията е без глава, почистена, направена на парчета, сварена и подсушена.
Внимание!!!
Ако не сте опитвали от тези треви, бавно, продължително и внимателно предъвквайте салатата с хапка риба, не бързайте с преглъщането, докато не се втечни в устата Ви.
При бързане, ще получите подуване на корема и нервност.
Приятен апетит!
С Уважение, дядо Кольо.
Няма коментари