Постинг
28.08.2011 09:37 -
Трети ден и нова салата!
Добър да е денят Ви, Уважаеми Знаещи и Можещи!
Празничен ден е, можем да се наградим!
1. 3 червени,печени чушки,обелени и ситно нарязани
2. 1кафена лъжичка ситно настърган, пресен хрян(внимание, люти!!!)
3. Три връхчета, ситно нарязан, пресен босилек
4. Пет супени лъжици, ситно нарязана, прясна целина с дръжките
5. Супена лъжица, ситно нарязано, прясно глухарче
6. Добре узрял домат, колкото лимон, ситно нарязан и добре омачкан
7. Две супени лъжици извара(внимавайте със срока и на годност), моята е домашно приготвена
Добре разбъркайте всичко, малко морска сол и 2 с.л. зехтин.
Може да Ви прави впечатление, че не споменавам оцет. Не го употребявам от 1997г..
Салатата я консумирам с чиния ориз на фурна, с праз.
Приятен апетит!
С Уважение, дядо Кольо.
Празничен ден е, можем да се наградим!
1. 3 червени,печени чушки,обелени и ситно нарязани
2. 1кафена лъжичка ситно настърган, пресен хрян(внимание, люти!!!)
3. Три връхчета, ситно нарязан, пресен босилек
4. Пет супени лъжици, ситно нарязана, прясна целина с дръжките
5. Супена лъжица, ситно нарязано, прясно глухарче
6. Добре узрял домат, колкото лимон, ситно нарязан и добре омачкан
7. Две супени лъжици извара(внимавайте със срока и на годност), моята е домашно приготвена
Добре разбъркайте всичко, малко морска сол и 2 с.л. зехтин.
Може да Ви прави впечатление, че не споменавам оцет. Не го употребявам от 1997г..
Салатата я консумирам с чиния ориз на фурна, с праз.
Приятен апетит!
С Уважение, дядо Кольо.
Няма коментари