Постинг
27.09.2011 06:53 -
33-и от 54-те.Бяла тиква.
Добър да е денят Ви, Уважаеми Знаещи и Можещи!
Сутрините са притеснително хладни, спрямо дневните температури.
Снощи си опекох резен бяла тиква, на водна баня. Залях я с пет лъжици мед. Поръсих със смлени орехи. Поръсих с лъжичка канела. Това ще е закуската ми в 8.00ч., но след чашата кипнала вода и прясна запарка от Салвия.
Салата- 27.09.2011г.:
1. Пет супени лъжици, ситно настърган, пресен алабаш.
2. Пет супени лъжици, ситно нарязан, пресен магданоз с дръжките.
3. Три супени лъжици, ситно нарязан, пресен лапад с дръжките(накиснат снощи във вода)
4. Пет супени лъжици, ситно настърган, пресен морков
5. Три супени лъжици, ситно настъргана, прясна краставица.
Всичко е добре объркано и добавено- сол, зехтин, червен пипер, сминдух и четвърт лимон, за да е вкусно.
Консумирам с чиния ориз на фурна, изсипан върху възглавница от праз.
Приятен апетит.
С Уважение, дядо Кольо.
Сутрините са притеснително хладни, спрямо дневните температури.
Снощи си опекох резен бяла тиква, на водна баня. Залях я с пет лъжици мед. Поръсих със смлени орехи. Поръсих с лъжичка канела. Това ще е закуската ми в 8.00ч., но след чашата кипнала вода и прясна запарка от Салвия.
Салата- 27.09.2011г.:
1. Пет супени лъжици, ситно настърган, пресен алабаш.
2. Пет супени лъжици, ситно нарязан, пресен магданоз с дръжките.
3. Три супени лъжици, ситно нарязан, пресен лапад с дръжките(накиснат снощи във вода)
4. Пет супени лъжици, ситно настърган, пресен морков
5. Три супени лъжици, ситно настъргана, прясна краставица.
Всичко е добре объркано и добавено- сол, зехтин, червен пипер, сминдух и четвърт лимон, за да е вкусно.
Консумирам с чиния ориз на фурна, изсипан върху възглавница от праз.
Приятен апетит.
С Уважение, дядо Кольо.
Няма коментари