Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2011 08:10 - Продължение за интересната 2012г.?
Автор: diadokolio Категория: Изкуство   
Прочетен: 1123 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Добър да е денят Ви, Уважаеми Знаещи и Можещи!
Навярно сте начертали окръжностите на Петър и Боян от предният ми пост?
Наложили сте лицата на двете карти и те са съвпаднали до най- малката чертичка.
Това е правил Леонардо да Винчи, пишел е пред огледало и четенето е било за знаещите. Това е и разминаването, ако сте ползвали карти от книги и вестници.
Някои от Вас биха проявили интерес и биха направили следващите стъпки.
Можете да използвате Ексел, който да Ви ги изчисли и подреди.
1. Начертавате си 8 колони.
2. В първата колона си поставяте 1 и под него 2, а после дърпате с мишката надолу е таблицата се попълва до 64.
3. Във втората колона си подреждате фигурите по 8 от 8-те дома
4. В третата колона си подреждате зодиите от Овен до Риби.
5. В четвъртата колона си подреждате градусите от 1.500, под него 7.125, като стъпката е 5.625, дърпате с мишката и екселската таблица се попълва сама до 355.875, което трябва да получите в 64-ти хоризонтален ред. Разглеждате внимателно и се убеждавате, че от деветата окръжност се е пренесло всичко в таблицата.
6.В петата колона си оцветявате- до 5-ти ред е четвърти дом, до 13 ред е пети дом, до 21 ред е шести дом, до 29 ред е седми дом, до 37 ред е осми дом, до 45 е първи дом, до 53 ред е втори дом, до 61 ред е трети дом, до 64 ред е четвърти дом, който затваря окръжността и Ви дава допълването към 1.500 от първият ред.
7. В шеста колона е по- трудно, защото ще трябва да оцветите част от колоните с елементите, като внимателно записвате:-зад първи дом- метал, зад втори дом- вода, зад трети дом- земя, зад четвърти дом- дърво, зад пети дом- дърво, зад шести дом- огън, зад седми дом- земя, зад осми дом- метал.
Преди да продължите е желателно да се върнете към картата и да проверите, дали градусите отговарят на цветовете и месеците, като оцветите: огън в червено и да е съвпаднало във Вашата карта с месеците юни и юли, като оцветите в синьо - вода и да е съвпаднало във Вашата карта с месеците декември и януари, в зелено да оцветите-дърво и да е съвпаднало във Вашата карта с март и април?
8. Да, картата и таблицата са статични, но ние се интересуваме от предстоящи дати и евентуални решения. Тук е нужно внимание и малко изчисляване, върховете на 8-те дома се преместват срещу часовниковата стрелка, като стъпката е 1 градус за четири дена.
Защо е нужно това движение?
Да си представим, че сме в тъмна стая, а нашите домове са фенерче. Придвижваме го бавно и виждаме блясъка от осветеното огледало, после от осветеният пръстен, после от осветената снимка. Всеки от нас има има 18 точки, които са на различни места в картата и никога не съвпадат, дори и при близнаци. Движението на домовете са нашите предупреждения за активност или изчакване, което не отнема нашата Свободна Воля, за да решим действията си, но са предупреждения.
Защо да вярвам на предупрежденията?
Много добър въпрос.
Нищо не трябва да се приема за чиста монета, защото някой го предложел с добри намерения.
Проверката е висша форма на доверие.
Внимателно завъртете картата на обратно и проверете случило Ви се преди 5, 10 или 15-т години, имало ли е предупреждение, светела ли е червена лампа, а как сме действали.
Сляпата вяра и в най- интересната система е опасно!!!
Проверете изчисленията си с някой приятел или роднина. След 18-те проверки ще повярвате и ще се вслушате в предупрежденията за Вас. Много са примерите в историята, когато изтървал самолет, влак или кораб е останал жив. После ще натрупате интуитивните Ви усещания, които са най- важни!
9. Вече можем да стигнем до седма колона, която е по широка, за да поставите и впечатлилият Конфуций- Ид Зин, като начертаете: срещу първи дом- три непрекъснати линии, срещу втори дом- прекъсната, непрекъсната и прекъсната, срещу трети дом- непрекъсната, прекъсната и прекъсната, срещи четвърти дом- прекъсната, прекъсната и непрекъсната, срещу пети дом- непрекъсната, непрекъсната и прекъсната, срещу шести дом- непрекъсната, прекъсната и непрекъсната, срещу седми дом- три прекъснати линии, срещу осми дом- прекъсната, непрекъсната и непрекъсната.
Да, може да оставите трудното чертане на карти и таблици, като се доверите на хвърлените монети, но това е случайност и късмет. Аз вярвам в труда и не се доверявам на случайният късмет!!!
При интерес ще продължа с точката на задължителният риск и точката на любовта, които ни приканват към щастие и позитивност.
Приятни занимания в студените нощи!
Весели Празници!
С Уважение, дядо Кольо.   



Тагове:   ред,   точки,   колона,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kiarasoto - ВЕСЕЛА КОЛЕДА
24.12.2011 08:39
От всеки твой постинг лъха толкова мъдрост и здравомислие.
Истинските неща не са сложни, а прости, но е нужно да имащ сърце да ги видиш и ти правиш точно това. Ти четеш живата природа и усещаш пулса на времето. С удоволствие те чета и си мисля, защо хората нямат тази вяра, която имаш ти и не използват мига на осъзнаването по такъв прост и истински начин. Бог не ни е дал мъдростта да я разпиляваме и да плащаме куп пари, за да научим нещо стойностно, а да използваме разума на сърцето си и да си помагаме. Да използваме предаденото ни от разумни хора и да живеем в мир и вяра в едно по-добро бъдеще. Ти го доказваш и аз ти се възхищавам.
Бъди все така неуморим в търсенето на мъдрия разум и учи хората на естествен живот.
Нека Коледа да донесе на цялото ти семейство онази увереност, че имат цяло богатство в дома си, което не се губи, нито печели, а пази и предава чрез вярата, надеждата и любовта, облечени в дрехата на мъдростта, чиито шевици ти самият си изтъкал от сърцето си.
Бог да те пази и закриля !
цитирай
2. diadokolio - Благодаря Ви, от все сърце!
24.12.2011 09:01
Добър да е денят Ви, Уважаема Госпожо Светла Лозанова!
Благодаря Ви, за добрите думи!
Да, напълно сте права, нещата не са сложни, но изискват и малко усилие от нас.
Мъката и грижата по дъщерите ме подтикна да търся различното в миналият опит на мъдрите.
Това ни помогна, за да се радваме на внуци!
Опитвам се да предам опита и да дам кураж на хората в нужда, че малко старание в подходящо време, ще им бъде от полза, за да изберат заплевената пътека, но тяхното утъпкване ще е полезно и за други!
Много ме стоплиха Вашите думи- "...да ползваме разума на сърцето си и да си помагаме."!
Весели празници!
Божията ръка да Ви води и съхранява в добротата Ви!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: diadokolio
Категория: Изкуство
Прочетен: 457490
Постинги: 251
Коментари: 403
Гласове: 1378
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930