Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2012 08:32 - Практическо приложение за 2012г?
Автор: diadokolio Категория: Изкуство   
Прочетен: 2031 Коментари: 0 Гласове:
8



Добър да е денят Ви, Уважаеми Допускащи и Необяснимото!
Празниците минаха, но ежедневието ни притиска, а всеки вложен труд, трябва и да дава резултати.
Направихте картата и таблицата, за забавление и изненада на близките, но сега да потърсим и работните и възможности.
Да, нашите знания, опит и интуиция ни дават нужните отговори, но още една опора не е излишна.
Много е важна енергията и личното усещане.
Открийте любимата си картонена кутия. Начертайте и изрежете 6 елипси с дължина 6см. и широчина 3см..Начертайте на три от тях непрекъсната линия, начертайте на три от тях прекъсната линия. Завийте ги в копринено парче и ги сложете под възглавницата. Вече са заредени с Вашата енергия.
Това е Вашата патерица, която можете да използвате, ако информацията за предстоящото Ви решение, не е достатъчна.
Ще получите отговор на въпросите- "Какво?", "Кога" и "Къде?".
Преди да продължим е желателно да се върнем с повече от 300г.
Железните принципи, изведени от Рене Декарт 1637г., които стриктно спазваме в процеса на работа е задължително условие за всяко научно откритие до днес:
1.Да се открие проблемът или идеята
2.Да се намерят и отсеят всички съществени данни.
3.Да се формулира хипотеза
4.Въз основа на тази хипотеза, да се предвидят резултатите от все още неизвършените експерименти.
5.Ако опитите потвърдят предвижданията, хипотезата се превръща в теория.
Да, математик съм и вярвам в задължителното проверяване на резултата, преди оценяване.
Не съм съгласен със следното твърдение на Рене Декарт- " Нищо, свързано с тялото, не принадлежи на духа  и нищо, свързано с духа, не принадлежи на тялото", което е записано в книгата-"Дуализмът на Декарт" от Фред Съмърс.
Да продължим с нашите картончета, защото вярвам, че моята енергия е и мой съветник, а при сън, ние излъчваме и зареждаме хартията.
При настъпилият ден с притесняващият ни въпрос, ставаме рано, докато другите спят. Отиваме в кухнята, правим си кафе и сядаме. Постиламе бяла кърпа и задържаме картончетата в ръка за минута, докато си формулираме въпроса.
Затваряме очи и бавно започваме да подреждаме картончетата едно над друго. Отваряме очи, подреждаме ги с линиите към нас и начертаваме фигурата на листа до нас. Имаме 6 линии, които са начертани една над друга. Долните три- сме ние, а горните три са обстоятелствата. Това е ситуацията, в която сме, но ние искаме и отговор.
Сега внимателно, на нов лист си начертаваме долни три линии от 2,3 и 4 на старата, а горната е съставена от 3,4 и 5 на старата(предният лист). Получават се нови 6 линии.
Сега изваждаме листите с картата и таблицата.
Откриваме, че първата фигура, от първият лист е в 3 дом- неподвижното е в изчакване, отговаря на застой и правеното с ръка.
Интересува ни "Кога", поглеждаме периода 15.01- 01.03.
Интересува ни "Къде", поглеждаме картата- североизток. Кой се намира в тази позиция, нашият началник, нашата възможност или нашето действие. Проверяваме символите- езеро, басейн, блато, влажно място.
Вече имаме общата характеристика, която да ни припомни ситуацията и да ни насочи към следващата фигура с евентуалното ни решение.
Защо е различно това занимание?
Защото участват нашите емоции и нашата енергия, и нашият социален опит, и нашата Свободна Воля, като сме дистанцирали предопределеността.
Всеки от нас е творец на съдбата си, ние лягаме да спим, но мозъкът ни не спи, той обработва информацията и следи сърцето, което да ни си мисли за отпуска.
Внимание!!!
Използвайте картончетата и таблиците при нужда, и не повече от веднъж на ден, защото ще доведе до объркване.
Проявете съмнение.
Първата седмица си задавайте въпроси за минали периоди, за да проверите отговорите и при убеденост ги приложете към бъдещ период.
Сега си начертайте окръжност. Разделете я на 5 сектора по 72 градуса. Сложете по една чертичка на окръжността. Долу в ляво е вода, над него в ляво е дърво, горе в средата е огън, под него в дясно е земя, а долу в дясно е метал.
Тези елементи ги имате, като дати и фигури в таблицата, но древните са ни оставили съвета- металът сече дървото(прекарваме червена стрелка от метала към дървото), дървото засенчва земята(прекарваме червена стрелка от дървото до земята), земята засипва водата(прекарваме червена стрелка от земята към водата), водата гаси огъня(прекарваме червена стрелка от водата към огъня), огънят топи метала(прекарваме червена стрелка от огъня към метала).
Прилича на нещо от преди 1989г., но е само съвпадение???
Вече имате и още едно напомняне за Вашият въпрос и обстоятелствата, дали попадат в сектор с насочена червена стрелка, което да Ви подтикне, да изчакате след 01.03.2012г..
Да си припомним, че Изтокът и Западът са на едно мнение по въпросите за цифрите, числата, математическите действия, географската ширина и съвместимост на календарите.
Приятна проверка на Вашият труд!
С Уважение, дядо Кольо..




Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: diadokolio
Категория: Изкуство
Прочетен: 455779
Постинги: 251
Коментари: 403
Гласове: 1378
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031