Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2012 08:28 - Помощ и предателства през 2012г.!
Автор: diadokolio Категория: Изкуство   
Прочетен: 1032 Коментари: 2 Гласове:
8



Добър да е денят Ви, Уважаеми Успяващи в Необяснимото!
През последната седмица ни заля информация с мъка и разочарования.
Положихме труд за карти и чертежи, а полезни ли ще са ни?
Никой от нас не е застрахован от изненадващи събития, които да ни превърнат в даващ първа помощ.
Това не е лечение, но линейката може да закъснее?
Всеки от нас е уникален и мястото на точките зависи от нашите мерки, а не от сантиметри.
Ползваме електрическа енергия, оглеждаме района, в който живеем и виждаме трансформатор. Познаваме неговите действия, такава е и ролята на 50-те точки по нашето тяло, които могат да ни помогнат.
Вземаме листа с петте елемента и червените стрелки, нанесли сме стихиите и пръстите на ръката ни.
Точките са разположени: на двете ръце от върхът на пръстите до лакътя, на двата крака от ходилото до коляното и от брадичката до върхът на главата.
Пример- седнете, кръстосайте крака си, обърнете ходилото към Вас и с линийка прекарайте права от вторият пръст до края на петата. Разделете го на 3, там където свършва първата третина(от пръста към петата) е Вашият трансформатор за стихията вода. При затруднено дишане, при изкуствено дишане, при криза с бъбреците или болезнен цикъл. Бавно и внимателно откривате точката, натискате с нокътя на палеца и въртите по посока на часовниковата стрелка от 3 до 5 минути.
Една от тайните на женското дълголетие се крие във високите токчета, които предизвикват триене в тази точка.
Заслужава си, да отделяме време и три пъти седмично да ходим на пръсти в банята по 5 минути.
Разходете се до детска площадка, седнете на пейката и погледайте децата. Периодично, всяко от тях, се предвижва на пръсти. Подскача и се приземява на пръсти, а не на цяло ходило.
Всяка от точките ни дава знаци, желае натиск или погалване, но ги отминаваме с пренебрежение.
Често чуваме-"Бъди себе си", а кой, ако не ние, трябва да се вслушаме във воплите на тялото си.
Да, малка подробност, трябва да отделим време и да си опознаем точките.
Това ни съветва и нашата таблица с червените стрелки, каква е предстоящата година за нас, кои точки ще ни напомнят за подпомагане.
Втората част е предателството!!!
Предстои ни споделяне на важна информация. Слушаме и наблюдаваме внимателно човека, но какво мисли и какво ще направи той?
Предателството е свързано с изкушение. Всеки от нас има периоди, в които е предразположен към изкушения. Това го забелязваме ежедневно, когато ни уговарят да хапнем нещо или да придружим някого, но се поддаваме и нямаме сили, за да кажем категорично "НЕ".
Тук ни помага кръгът с червените стрелки. Всеки от нас е податлив на изкушения, когато се намира в година, която е с начало на червена стрелка и тя е натоварена с повече от 9 точки, от 18-те, които ги сложихме в таблицата и превърнахме в червен светофар.
Това не е нищо ново, познато е от древността и винаги се е прилагало при преговори. Технологиите са напреднали, но зад решенията, винаги стои конкретен човек, ако е в период на изкушение- ще го купим, ако не е в период на изкушение- го злепоставят или елиминират.
Всичко е геометрия и пропорции!
Да, звучи гадно и отвратително, но отделеното време с листите и таблиците, ще ни предпази от разочарования.
Тук се намесва и тайната на храненето, ако човек е в период на пасивната, студена вода и ние го подтикваме към охлаждащи храни, той се превръща в безволев страхливец, който може да бъде използван?
Пример- засадили сме пипер и домати, чувстват се добре, но времето е хладни и ние продължаваме да поливаме ежедневно, какво става, коренът изгнива!
Приятни занимания, с откриването на точките и поставянето им в листа с червените стрелки!
С Уважение, дядо Кольо.  




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ivanita - Много интересни
16.01.2012 14:00
неща прочитам тук :)))
радвам се, че намерих този блог ... макар да ми звучи трудно и неясно засега, надявам се да успея да си направя карта за новата година :)))
Поздрав!
цитирай
2. diadokolio - Благодаря Ви, за интереса!
16.01.2012 18:47
ivanita написа:
неща прочитам тук :)))
радвам се, че намерих този блог ... макар да ми звучи трудно и неясно засега, надявам се да успея да си направя карта за новата година :)))
Поздрав!

Добра да е вечерта Ви, Уважаема Иванита!
Вие можете!
Да, трудно и отнемащо време е в началото, но често ще се обръщате към Вашия труд, който ще Ви помогне в промяната на храните и преодоляване на стреса.
Когато разположите думите- размишления, идеи, действия, изява пред група и общуване, Вие ще откриете дозата, която ще Ви кара да летите!
После ще продължите с думите- страх, гняв, възбуда, вглъбяване и тъга, които ще контролирате и отстранявате, като ги неутрализирате с червените стрелки.
Успешни занимания!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: diadokolio
Категория: Изкуство
Прочетен: 455878
Постинги: 251
Коментари: 403
Гласове: 1378
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031