Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2011 19:17 - Храната, вегетарианството и късмета ли?
Автор: diadokolio Категория: Изкуство   
Прочетен: 721 Коментари: 0 Гласове:
5



Добра да е вечерта Ви, Уважаема Мария!
Благодаря Ви, за добрите думи и подкрепата!
Да, напълно сте права с тънкостите по въпроса за вегетарианството и храната, която отблъсква късмета.
Тайната е открита от Хипократ, Херодот, Хермес Трисмегистис, Питагор и Конфуций. Те са наблюдавали човека и са "чели" по лицето, дланите и ходилата. Библията и Корана са го заложии в ритуалите- омиване на лицето, ръцете и босите крака. Как да четеш по прашни лица, длани и ходила. Запада е решил да види, какво има в човешкото тяло и започнал с химически тълкувания. Така е достигнато до РН(алкално-киселинният баланс). Погледнете хищниците- гълтат , но не дъвчат, защото са с висока киселинност, за да се разгражда директно в стомаха.Как са разположени очите на хищниците, а къде са очите на тревопасните? Много са случайте, в които двама родители, които са вегетарианци си раждат дете, което е хищник и се нуждае от друга храна. Това е пак с мисленето и природата, за да може детето, да е опазващо родителите си.
Всичко е математика или аритметология???
Спомнете си приказката за "Храбрия шивач"- затваря си очите, точно в деня, когато е поставена торбата с жълтици на моста?
Неподходящата храна ни прави разсеяни- забравяме да си пуснем тотото, а интуицията ни е подтиквала. Намерили сме идеалната за нас работа, но грешим в яденето, изнервени сме, пренапрягаме се или пропускаме обещания. Ще ни простят 1 или 2 пъти, но после ще ни уволнят.
Дадена личност е чудесен професионалист, но я правят началник и се проваля.
Това е и тайната на даденостите ни. Всичко ни е заложено, но кой да го разчете. Постепенно са го облекли в числа, животни и птици.
Изминаха 30г. по интернати и дълги нощи с листа и молива. Сега съм с лапата, мотиката и косата в двора, а питащите се появяват.
Най- важноте е, ние сме неповторими и случващото се е с нас, а не на общото събиране по семинари с безценни съвети.
Има ли хора, които се притесняват от срещата с огледалото, ще има и вземащи парите им за илюзии.
Ето и още въпроси:
1. Защо е важен показалеца на ходилата ни?
2. Защо не се сочи с показалец и можем ли да причиним вреда с насочването на този пръст, който е по дълъг от безименния ,при жените? Малко са мъжете с такова можене, трябва да са се учили от знаеща жена. Дълго я търсих и открих в търновско.
3. Защо са 18 "говорещите" точки на лицето. Режисьорите много внимават при избора за конкретна роля- физиономията и ролята. Малките, блезко разположени очички- за позитивна роля ли са?
При други въпроси ще продължа.
Приятна и отморяваща вечер!
С Уважение, дядо Кольо.



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: diadokolio
Категория: Изкуство
Прочетен: 458560
Постинги: 251
Коментари: 403
Гласове: 1378
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930